pozadina

Stanija i Filip: u Italiju zahvaljujući 51-godišnjoj obožavateljki!

v112186

Nakon što je poznatom farmerskom paru Stanija Dobrojević i Filipu Panajotoviću preko srpskih novina Alo jedna čitateljka ponudila stan za zajednički život, Milinka Milisav (51) se obratila sa željom da starleta i maneken od nje zatraže što požele, a ona će to ispuniti. Ne bi to bilo toliko čudno da nam Milinka, koja je gotovo nepokretna, nije ispričala kako se odrekla svoje terapije za oporavak kako bi pomogla Dobrojevićevoj i Panajotoviću.

- Za Staniju i Filipa sam glasala dok su bili na farmi ukupno 6.000 puta. Svako izbacivanje 50-60 glasova. Očarana sam njima i njihovom ljubavlju, koja je svašta preživjela. Za njih sam spremna dati sve i već sam pripremila novac koji sam odvojila jer sam odustala od terapije. Spremno im je putovanje u Italiju, parfemi, naočale, sve – priča za “Alo!” gospođa Milinka i dodaje da tek planira svoj novac potroši na starletu i manekena.

- Kada se usele u stan, ne moraju brinuti, ja ću ime sve kupiti i dati. Ionako sam prošli mjesec na liječnike bacila 1.700 eura, a nitko mi nije pomogao, ovako, bolje da dam njima i oni će biti sretni – rekla je Milinka, koja kaže da su je njih dvoje privukli jer su povezani na mnogo načina.

- Stanija je rođena istog datuma kada i moja majka, a Filip na dan kada sam se udala. Stanijina majka živi u kraljevačkoj ulici, a ja sam rođena u Kraljevu. Pa i sin mi se zove Filip. Ima tu nečega, vjerujte mi. Moj sin jedinac nikako nije ljubomoran i slaže se da dam sve njima. Njih gledam kao rođenu djecu i sve što požele, ja ću da im osiguram. U dobroj sam materijalnoj situaciji i prije ću dati njima nego da drugima dajem na razne lijekove. Sama ću izgurati bolest, a Stanija i Filipu ništa neće zafaliti – dodala je Milinka.

Zbog Stanije mi je u finalu skočio tlak!

Milinka je ispričala da je u toku finalne večeri rijaliti programa “Farma” toliko bila uzbuđena da joj je pozlilo.
- Maštala sam pobijediti Stanija i zato mi je tlak skočio od uzbuđenja. Sreća pa sam popila lijek i kasnije je bilo sve u redu. Ali, ako je itko trebao odnese pobjedu te večeri, bila je to ona – izjavila je.

 

Haber/Glamur.ba

Vezani članci

close

Ne zaboravite, pratite nas na Facebook-u, Hvala!

Top