pozadina

Stanija i Filip u velikim problemima!

39925_stanijafilipaer

Otkako su se počeli zabavljati Stanija Dobrojević i Filip Panajotović maštaju da starleta svog voljenog odvede u Ameriku, gdje bi mogli zaraditi pristojan novac od kojeg bi lijepo živjeli, međutim, planovi im se ne ostvaruju baš onako kako žele. Naime, kako „Alo!“ saznaje, Panajotović je podnio zahtjev za vizu u trenutku kada je ona bila u Americi, ali je odmah odbijen.

- Filip je htio otići u Ameriku sa Stanijom prije mjesec i po, ali mu je tada Ambasada SAD odbila zahtjev. Trudio se na sve načine, molio, kombinovao, ali mu na njegovu žalost nije uspjelo. Starleta je tada bila bijesna, ali nije željela propustiti odlazak i zato je Panajotović ostao, ali je mislio da će mu neka veza pomoći da ipak u međuvremenu dobije dozvolu da putuje – priča za „Alo!“ izvor blizak ovom paru i dodaje da je Filip u Ambasadi dobio vrlo jasan odgovor zašto ne može otići.

Broj Filipa Panajotovića bio je dostupan svim medijima otkako su njih dvoje napustili imanje u Lisoviću, međutim, odlazak Stanije Dobrojević podrazumijevao je i promjenu broja telefona. Kako saznajemo, starleta je navodno naredila Filipu da promijeni broj, jer je za njihovo dobro najbolje da ne bude dostupan za izjave i komentare o njihovoj vezi, dok ona nije tu, zato što može reći nešto što njima ne ide u prilog.

- Rekli su mu da u Srbiji nema ni stalan posao ni imovinu na svoje ime, kako bi oni bili sigurni da će se vratiti, ali njemu je bilo teško to prihvatiti, pa je sa roditeljima razgovarao da na njega prepišu kuću.

Mislim da se oni nisu složili, pa mu je tada bilo još gore u glavi. Stanija je rekla da će pokušati riješiti sve i da će se potruditi da dođu do rješenja kada se ona vrati, tako da ćemo sada vidjeti, ali mislim da neće uspjeti – dodao je naš izvor i naglasio da je Dobrojevićeva na drugačiji način otišla i da je tada bilo drugačije vrijeme.

- Ona je, čini mi se, otišla preko neke agencije kako bi tamo radila i kada odeš prvi put poslije je mnogo lakše produžiti boravak. Ona je tamo predavala papire i svaki put joj je uspjelo. Raspitivala se i sada kako može pomoći Filipu, ali su joj svuda rekli da je procedura veoma komplikovana – zaključuje naš izvor, a do komentara ovog para nismo uspjeli doći. Inače, Stanija je prije par dana, kada je sletjela na aerodrom u Beogradu, izjavila da je došla u Srbiju kako bi pokupila Filipa i odvela ga u Ameriku.

Iako svi kometarišu da je Stanija uvijek pored sebe imala moćnije muškarce, ovog puta je dokazala suprotno jer je na Aerodrom „Nikola Tesla“ po nju došao Filip, koji je vozio automobil koji je u njenom vlasništvu. Izgleda da mu je starleta kao svom partneru koga ludo voli obezbijedila ugodan boravak u Beogradu dok ona nije tu, pa je umjesto da automobil stoji u garaži, Panajotović se mogao pohvaliti lijepim četvorotočkašem novosadskih tablica.

Vezani članci

close

Ne zaboravite, pratite nas na Facebook-u, Hvala!

Top