pozadina

ODLUČILA: Igbala se razvodi od Ekrema!

ekrem_jevric_igbala_nova_001

Igbala Jevrić je nedavno, kad je čula da je snimio pornić u Beogradu, prebila svog muža Ekrema, a uskoro će izgleda i skroz dići ruke od njega.

Ekremova supruga više ne može da trpi njegovo bahaćenje po Beogradu, dok ona i njihova četiri sina u Njujorku i ne znaju tačno gdje je on, s kim je i šta važno ima da radi mimo njih. Ovoga puta mi je prekipjelo. Razvešću se od njega! Ovo nije za igru. On ima ženu, ima djecu ovde u Njujorku – požalila se Igbala kad su je novinari upitali za muža, a onda nastavila:

- Ekrem je u Europi, ne znam ja šta on radi tamo!

U Americi je bio samo deset dana i kaže mora da se vrati u Beograd jer ima koncerte. Zvao je i mene da pođem,”go together”, kaže, nisam htjela! Iako se pročulo da će Igbala ući na „Farmu 5“, ona kaže da ne planira put Srbije.

- Ne mogu ja da ostavljam djecu, posao… Kakav šou-biznis, okej je bilo dok je Ekrem bio na „Farmi“ i sve to, ali ovo sad više nema smisla. I taj Čupo Kalač neće da se javi na telefon, isključio se, ja više ne znam čime se oni tamo bave. Muž mi se javi, pita šta se radi, ali ne može tako, ma, podnijeću zahtjev za razvod sto posto – ogorčena je Igbala.
Alo/Glamur.ba

Vezani članci

close

Ne zaboravite, pratite nas na Facebook-u, Hvala!

Top